Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μισό να σας το εξηγήσω.

Μισό να σας το εξηγήσω.
Καιρό τώρα προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλει επιτέλους από την ζωή μας αυτή η (α-) κυβέρνηση?! Επιτέλους το βρήκα, και ως γνωστόν επειδή είμαι μεγάλο μυαλό – λέω και καμία μαλακία που και που, έτσι για να ευθυμήσουμε – θα σας το εξηγήσω και σε εσάς. Θα μοιραστώ την γνώση μου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν! Το πλάνο είναι απλό. Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος θα νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα – μην στεναχωρηθεί και η μαμά του, με εκείνο το οικογενειακό αυθαίρετο στο Βραυρώνα – και μετά θα ενισχύσει την παρακμάζουσα αγορά της οικοδομής με την ανέγερση νέων φυλακών. Υπάρχουν σκέψεις οι πρώτες φυλακές να είναι παλαιές άλλα ανακαινισμένες, για εξοικονόμηση χρημάτων – φιλετάκι δηλαδή η Μακρόνησος και η Σπιναλόγκα.
Ο κ. Βενιζέλος – ο εν ενεργεία Πρωθυπουργός - μαζί με τον κ. Παπαϊωάννου (Υπουργός Δικαιοσύνης) θα συνεργαστούν στενά, πολύ στενά και θα έχουν οργασμό νέων ιδεών. Τυχαία νομίζετε ότι εφηύραν την ποινή φυλάκισης για οφειλές από 5,000 ευρώ και άνω. Το όριο δεν μας έχουν πει από 5000 – έως? Δηλαδή θα πάει και ο Τόλης στην ψειρού, να γράψει τα καινούργια του κομμάτια για την πρώην Υφυπουργό Τουρισμού? Εάν χρωστάς πολλά μην ανησυχείς το πολύ-πολύ να σου κάνουν τα τρία δυο, δηλαδή να σου κάνουν καμιά έκπτωση. Εάν χρωστάς 5 εκατομμύρια ευρώ άντε να τα βρούμε με 500 χιλιάδες ευρώ… συν καμία μιζούλα εεεε!? Μην ξεχνιόμαστε.
Επίσης, σημαντικό είναι ότι θα βγαίνουν πλέον και fast track αποφάσεις για την φυλάκιση. Τι νομίζετε ότι δεν δουλεύουν τα ελληνικά δικαστήρια? Φωτιά θα πάρουν – άσε το κοκτέιλ κάτω, από τις εργασίες εννοώ!  Με διαδικασίες εκτελεστικού αποσπάσματος γερμανικής κατοχής, το πολύ σε 2 μέρες θα έχει βγει η απόφαση για φυλάκιση.
Κατόπιν ο κ. Ραγκούσης θα ενισχύσει και τον ελληνικό τουρισμό μετά το πλήγμα που προσφάτως προκάλεσε. Πρώτον οι μεταφορές των φυλακόβιων μικρο-φειλετών θα γίνονται με ταξί – πολυεθνικών εταιριών πλέον προς τους χώρους «φιλοξενίας» . Εάν χρειαστεί θα ενισχυθεί και η ελληνική ναυτιλία με την δημιουργία νέων γραμμών για να καλύψουν τις νέες ανάγκες για μεταγωγές σε εξωτικούς προορισμούςLong Island of Greece !!   
Κατά την διαμονή «στας εξοχάς», η υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου θα φροντίζει για την δια βίου εκπαίδευση όλων των φιλοξενούμενων και μάλιστα με το πέρας της εκπαίδευσης με ένα μικρό αντίτιμο θα χορηγείτε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων …  
Οι κ. Λοβέρδος ως υπουργός Υγείας, Παπουτσής  ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και ο κ. Γερουλάνος ως υπεύθυνος για την γενική γραμματεία αθλητισμού , θα έχουν μια ακόμη στενή επιτυχημένη συνεργασία. Ο κ. Γερουλάνος θα φροντίζει για την τακτική άθληση των «φιλοξενούμενων» με το να υιοθετήσει το καθημερινό τρέξιμο στην εξοχή. Όχι δεν θα τρέχουν μόνοι τους άλλα θα τους κυνηγούν και θα τους πετροβολούν οι «άντρες» των ΜΑΤ ώστε να μένουν και αυτοί σε φόρμα. Τυχόν τραυματισμοί – που μπορεί να προκύψουν από την υπερκόπωση μόνο – θα αντιμετωπίζονται από το «καταπληκτικό» σύστημα υγείας του κ. Λοβέρδου, εφάμιλλο σύστημα νομίζω έχει η Ουγκάντα… Βεβαία στην Ουγκάντα επιχειρεί ανενόχλητος ο Ερυθρός Σταυρός, ενώ εμείς εδώ τους δέρνουμε και αυτούς – έτσι ΡΕ είπαμε είμαστε μάγκες!  
Ο αντιπρόεδρος Α’ – το Α’ είναι γιατί είναι Αρχίμ… - κ. Πάγκαλος θα βγει στους δρόμους με βαρέα όπλα και με άλλα βλήματα καθώς και με τανκς, για να μας ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας! Πως, δεν θα νοιώθεις μια ασφάλεια εάν ξέρεις ότι στον δρόμο, ότι και αν κυκλοφορεί είναι ικανός να το φάει, και μάλιστα αμάσητο! Πολύ σημαντικό έργο θα επιτελέσει επίσης και στον τομέα τον οικονομικών διασφαλίζοντας τις καταθέσεις– όχι ρε τις δικές μας, άλλων των φίλων του! Αυτών που μαζί τα έφαγαν!.
Ο δε Πρωθυπουργός Παιδικής Χαράς και πρόεδρος του ΜΠΑΤΣΟΚ , ο κ. ΓΑΠ, θα πάρει το ποδήλατο του και θα πάει στην αυλή του Προέδρου του Παπούλια να παίξει… γιατί στα Δικαστικά του Μαραθώνα που βγαίνει για ποδήλατο έχει πολύ αέρα πλέον και μπορεί να πέσει ο ασταθής! Ο κ. Παπούλιας χαμογελαστός θα κοιτάει το παιδάκι να παίζει πάνω στο ποδήλατο του βολτάροντας στην αυλή του. Να τονίσουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει ο κ. Παπούλιας  για την σημερινή κατάσταση στην χώρα αυτή γιατί προσφάτως προσγειώθηκε από τον πλανήτη Κρόνο!
Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε ή θα ήθελε μια επανάληψη?.. στην διάθεση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου