Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η χειρότερη ΒΙΑ!

Κοίτα να δεις που οι καιροί αλλάζουν! Ανησυχία έχει  και τρόμο έχει προκαλέσει στην (α-) κυβέρνηση της Τρόικας του ΓΑΠ και στους υπόλοιπους 299 το «ελληνικού» κοινοβουλίου οι συνεχιζόμενες «επιθέσεις» σε μέλη (και μη) της κυβέρνησης!  
Οι «επιθέσεις» είναι πρωτίστως προς τα μέλη του ΜΠΑΤΣΟΚ (ας μην τις αναφέρουμε αναλυτικά, είναι πολλές) άλλα έχουν γίνει και «επιθέσεις» κατά μελών άλλων πολιτικών παρατάξεων, ας μην ξεχνάμε τις «εκδηλώσεις χαράς» προς στον κ. Χατζηδάκη (ΝΔ) από συνταξιούχο άλλα και προσφάτως τα γιαούρτια που κέρασαν πολίτες την κα. Κανέλλη (ΚΚΕ). Τα φαινόμενα «βίας» πλέον αγγίζουν όλες τις πολιτικές παρατάξεις.
Σε περίπτωση που εσείς στην Βουλή δεν το έχετε καταλάβει ή απλά εθελοτυφλείτε ο κόσμος έχει αγανακτήσει με ΟΛΟΥΣ σας! Και οι 300 έχετε ευθύνη –άλλοι περισσότερη και άλλοι λιγότερη – και οι 300 την ίδια «δουλειά» κάνετε! Δηλαδή τίποτα εκτός από το να τρώτε!
Τι περιμένατε κύριοι, ότι θα περπατάγατε στους δρόμους και θα έτρεχε ο κόσμος να σας σφίξει το χέρι? Πάνε αυτές οι εποχές. Ο κόσμος όντως, θέλει και πάλι να σας σφίξει άλλα πλέον τον λαιμό! Να σας δείξει πως νοιώθει αυτός π.χ. όταν έρχονται οι λογαριασμοί τον ΔΕΚΟ σας!
Η ανεργία καλπάζει και η φτώχεια γιγαντώνεται κάθε μέρα που περνάει – δεν λέω συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό τα νέα σας μέτρα! Με τι θράσος ζητάτε από τον κόσμο να κάτσει «φρόνιμα» την ώρα που ασελγείτε πάνω του? Κύριοι αυτά τα φαινόμενα μόνο να ενισχυθούν γίνεται! Όταν μας στραγγαλίζετε για να μας αφανίσετε οικονομικά, όταν μας απολύεται από τις δουλείες μας στερώντας μας την αξιοπρέπεια, όταν αδίκως μας κοπανάτε με τα ΜΑΤ σας, τι περιμένετε να κάνουμε?
Δοκιμάσαμε και αλλιώς, μέχρι και προχθές στα επεισόδια στις 28/6 & 29/6 σας χειροκροτούσαμε ειρηνικά για να μας απαντήσετε με χημικά… άλλα τώρα ο κόσμος ακολουθεί το παράδειγμα της βίας που εσείς πρώτοι του μάθατε!
Ο κ. Αθανασιαδής, που προσφάτως δέχτηκε τις «εκδηλώσεις χαράς», σήμερα καταγγείλει ότι του είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο! Μα γιατί δεν μας λέτε ποιος το είχε κάνει αυτό? Μήπως τελικά δεν σας «συγκίνησε» τόσο η ομιλία του ΓΑΠ όπως ισχυριστήκατε και απλά ψηφίσατε ΝΑΙ για να μην χάσετε την καρέκλα σας?  Και μετά από την πολύ σας την συγκίνηση αποφασίσατε να βγει ένα περίπατο στο Σύνταγμα για να ξεσκάσετε και να μυρίσετε τα ληγμένα χημικά που μας ψέκαζαν! Οοοο και τη συγκίνηση ένοιωσαν μετά όσοι σας συνάντησαν! Σας λέω χαμός έγινε από την τόση συγκίνηση.
Κάποιοι φοβούμενοι τα χειρότερα σπεύδουν απ’ όλες τις πολιτικές παρατάξεις, να  βγάλουν ανακοινώσεις που να καταγγέλλουν κάθε μορφής βία από όπου και εάν προέρχεται.  Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι κανείς δεν εξαιρείται!
Αντί να βγάζετε ανακοινώσεις, δεν κοιτάτε καλύτερα πώς να καταπολεμήσετε την φτώχεια και την ανεργία! Αλλιώς μπορείτε να πάρετε και να κοιτάτε έναν παγκόσμιο χάρτη για να δείτε που μπορείτε να μεταναστεύσετε! Το είχε πει και ο ΓΑΠ «θα μας πάρουν με τις πέτρες» … Τυχαίο ?! 
Και ας βρεθεί έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας και να μου πει, ότι εάν μπορούσε και του δινόταν η ευκαιρία δεν θα έβριζε ή ακόμη χειρότερα … έναν πολιτικό! Εξαιρούνται οι 300 βουλευτάδες και τα πάσης φύσεως κομματόσκυλα!
Χειρότερη ΒΙΑ, η φτώχεια και η ανεργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου