Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!

Η (α-) κυβέρνηση του ΓΑΠ και του λοιπού θιάσου αποφάσισε ότι αφού άλλες πηγές εσόδων δεν μπορεί να βρει – πόσο να αντέξουμε άλλο, γονατίσαμε! – αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου! Ούτως ή άλλως αχρείαστο μας είναι, και θα μας είναι! Μόνο κάτι χοντρομαλάκες, ξεπουλημένοι προδότες ζουν εκεί κατά καιρούς – που μετά εξαφανίζονται και κρύβονται στην εξωτική Ραφήνα!
Και ποιοι καλύτεροι πελάτες από τους Αμερικάνους?  Ποια καλύτερη ευκαιρία από την επίσκεψη της Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Χ. Κλίντον?! Χαρά λοιπόν που έκανε ο Jeffrey όταν είδε την συμπατριώτισσα του, εκπρόσωπο και εκφραστή της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής. Τέτοια χαρά στα σκέλια του, δεν είχε ξαναζήσει! Μα τέτοια χαρά που πήρε το χαζοχαρούμενο, ανείπωτη.  Άσε που πλέον αναγνωρίστηκε και επίσημα ως “Employee of the month” ! Τα θετικά  σχόλια που «αποκόμισε» από την Κλίντον, για την πολιτική «του» αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Σαν μεσίτης δεν έμοιαζε, όταν της έδειχνε με το χαμόγελο χαζού παιδιού τους πίνακες στο γραφείο του? Πάλι καλά που θυμόταν και το όνομα του πίνακα και του ζωγράφου, θα ήθελα όμως να δω τα χέρια του για κανένα σκονάκι! «Όλα Ms. Clinton is for sale, you know ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όπως είναι επιπλωμένο…» εμάς πλέον μας είναι άχρηστο, άσε που δεν έχει και γρήγορο wifi για να παίζει το παιδί!...  Μετά ήθελε να της δείξει και την Βουλήεάν και αυτή την έχουν εξαγοράσει προ πολλού - άλλα τα υπόλοιπα κακομαθημένα δεν είχαν μαζέψει τα παιχνίδια τους και τι άποψη θα σχημάτιζε, οπότε την πήγε να δει τα Ελληνικά αρχαία ιδιοκτησίας Αμερικανών και λοιπών ληστών στο νέο μουσείο της Ακρόπολης. Γενικότερα είδε η γυναίκα τι αγόρασαν με τα δολάρια τους!
Ήρθε να μας «επισκεφτεί» η εκπρόσωπος των ΗΠΑ, και αντί να την πάρουμε με τις πέτρες για όσα δεινά, έμμεσα ή άμεσα, έχουν προκαλέσει παγκοσμίως άλλα και σε εμάς τους ίδιους, την υποδεχθήκαμε μετά βαΐων και κλάδων Ποια η κα. Κλίντον? Την μεγαλύτερη τυχοδιώκτης πολιτικός της Αμερικάνικης ιστορίας! Αυτή που υπόμεινε στωικά την ξεφτίλα που της πρόσφερε ο «σύζυγος» της, με απώτερο σκοπό κάποια μέρα να γίνει Πρόεδρος. «Δυστυχώς» έχασε από τον Ομπάμα, άλλα είχε «παίξει σωστά στο πόκερ» και τουλάχιστον κέρδισε την θέση της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ – την 2η πιο ισχυρή θέση μετά τον Πρόεδρο τον ΗΠΑ.
Εκεί φτάσαμε λοιπόν να έχουμε μια κυβέρνηση που υποδέχεται παγκόσμιος εμβέλειας εγκληματίες, τυράννους, και τυχάρπαστους με μόνο σκοπό να πουλήσει ότι λιγοστό μας έχει απομείνει. Ούτε ίχνος αξιοπρέπειας! Κτηματομεσιτικό γραφείο η (α-) κυβέρνηση ΓΑΠ, και τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας!
Ξεπουλήσαμε τα πάντα, και τίποτα δεν μας ανήκει πια! Δεν αφήσαμε τίποτα ελληνικό για τις επόμενες γενιές. Σύντομα θα γίνεται αναφορά στους Έλληνες στις εγκυκλοπαίδειες, ως μια χαμένη φυλή που κάποτε ζούσε σε μια χώρα που την λέγανε Ελλάδα…. Κάτι σαν τους Μαγιάς και τους Αζτέκους δηλαδή.
 Το ενδιαφέρον θα είναι τι θα γράψει η ιστορία, σχετικά με τον λόγο αφανισμού των Ελλήνων. Πιθανότερο λόγο θεωρώ την «μαλακία που μας δέρνει»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου