Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ποιος είναι ο «κουκουλοφόρος»?


Μετά την 48ώρη πορεία/απεργία που πραγματοποιήθηκε στις 28/6 και 29/6, και τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνέχεια, άρχισαν τα κρατικά παπαγαλάκια και οι εγκάθετοι στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξυπηρέτησης) την ίδια καραμέλα περί «κουκουλοφόρων» και «50 γνωστών άγνωστων»....

Όποιος ήταν εκεί στα γεγονότα της Τρίτης και της Τετάρτης θα παρατήρησε ότι οι «κουκουλοφόροι» ήταν πολλοί περισσότεροι! Ο λόγος γιατί σε αυτούς άνηκαν και γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά και γενικότερα απλοί πολίτες κάθε ηλικίας! Η λίστα με τους τραυματίες και το εύρος ηλικιών τους το πιστοποιεί αυτό!

Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι πάρτε το χαμπάρι! Η αναπνευστική μάσκα που με (-μας) αναγκάζεται να φοράω είναι για να προστατευτώ (όσο μπορώ) από τα χημικά που ασυστόλως μας ρίχνετε. Τα γυαλιά της κολύμβησης ή του ski είναι για προστατεύσω τα μάτια μου – όχι τίποτα άλλο για να μην «χάσω» το λαμπρό σας έργο! Η μπλούζα που φοράω στο κεφάλι μου δεν είναι για να κρύψω το πρόσωπο μου, άλλα για να προστατεύσω το δέρμα μου από την απορρόφηση όλων αυτών των χημικών! Τέλος το λευκό μου πρόσωπο όμοιο με φυλής του Αμαζονίου είναι από το Maalox, μπας και σταματήσει το κάψιμο του δέρματος μου!

Δεν σας έκανε ποτέ εντύπωση που οι κουκουλοφόροι εμφανίζονται μόνο μετά την χρήση χημικών? Λογικό δεν είναι? Πως αλλιώς να προστατευτούμε από την κρατική βια και την ηλιθιότητα σας? Εάν δεν θέλετε ο κόσμος να φοράει «μάσκες» και «κουκούλες» σταματήστε να χρησιμοποιείτε δακρυγόνα! Γιατί δεν βγάζετε εσείς τα κράνη και τις μάσκες σας? Γιατί να δείτε τι ωραία που θα περάσουμε μετά!

ΔημοσιογράφεΤηλεπερσόνα και Ματατζή! Τολμάς και αποκαλείς εμένα κουκουλοφόρο? Μαντυλοφόρο? Κρανιοφόρο? Έχεις γίνει το απόλυτο υποκριτικό σίχαμα! Ξεχνάς ότι χρόνια τώρα καλύπτεσαι από την ασυλία που σου προσφέρει το κανάλι σου και ο καναλάρχης? Ξεχνάς ότι βάζεις την στολή και το κράνος σου και κρύβεσαι πίσω από τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου για να διαπράττεις εγκλήματα ποινικού δικαίου κατά του λαού? Δεν έχετε κανένα όριο και κανένα μέτρο, άλλα ο κόσμος πλέον σας πήρε χαμπάρι! Δεν τρώει κανείς πια το ίδιο παραμύθι ότι τα επεισόδια τα προκαλούν κουκουλοφόροι! Τα προχθεσινά επεισόδια ξεκίνησαν από τους δικούς σας παρακρατικούς και τους δικούς σας μπαχαλάκηδες – άλλωστε το παίζουν και τα κανάλια σας! Η έκταση των επεισοδίων είναι η προσπάθεια του απλού κόσμου να προστατεύσει την σωματική του ακεραιότητα από την βια σας!

Κουκούλες φόραγαν οι πατεράδες σας και οι παππούδες σας! Και ως γνωστόν το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Εμείς έχουμε πρόσωπο και το δείχνουμε, εσείς πότε θα τολμήσετε να δείξετε το δικό σας? Θα βγάλετε την κουκούλα?

2 σχόλια:

  1. Ίσως και να μην υπάρχει πρόσωπο πίσω από τη δική τους κουκούλα, πίσω από τη δική τους μάσκα.. Ίσως κάποτε να υπήρχε, αλλά πλέον το πρόσωπό τους έχει πάρει αυτή τη μορφή, έχουν συνηθίσει το καινούριο τους πρόσωπο και το έχουν υιοθετήσει απόλυτα. Το λυπηρό είναι ότι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους, αλλά όχι πλέον κι εμάς. Έχουν γίνει περίγελος και ο κόσμος, ο απλός κόσμος που πίστευε ότι "οι πολιτικοί μας ενδιαφέρονται για τη χώρα" και "οι αστυνομικοί είναι εκτελεστικά όργανα του νόμου και της τάξης με σκοπό την προστασία του πολίτη", έχει καταλάβει ότι τον κοροϊδέψανε κι αυτοί.. Δεν πιστεύουμε τίποτα πια και σε κανέναν. Εμείς οι απλοί, ανένταχτοι σε παρατάξεις πολίτες, που δεν φοβηθήκαμε ποτέ να δείχνουμε το πρόσωπό μας. Μόνο στην αίσθηση δικαίου που μας πνίγει πιστεύουμε. Σας είδαμε όλοι πια, ακόμη κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μας πουν ότι δεν είδαμε καλά..(ακούσαμε τόσες γελοίες δικαιολογίες...!) ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.. κι εμείς το γνωρίζουμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mia apli alitheia!

    http://www.youtube.com/watch?v=RdRohmrlx_g&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή