Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πήρα Τα Βουνά!

Μετά την χθεσινοβραδινή νίκη του ΠΑΣΟΚ,  και το κούρεμα του χρέους 50%! Αποφάσισα να πάω να το γιορτάσω κατάλληλα! Θα το γιορτάσω με χαρές και πανηγύρια, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιο κατόρθωμα!
Εξάλλου 3ήμερο έχουμε και τίποτα αξιόλογο να περιμένουμε, ούτε μια ανακοίνωση από τον βλαμμένο τον ΓΑΠ ή τον χοντρομαλάκα τον Μπένυ! Οπότε θα πάρω τα βουνά και θα πάω να τα πιω!
Μόνο έτσι παλεύεται πλέον παίρνοντας τα βουνά! Ότι και εάν σημαίνει, «.. παίρνοντας τα βουνά…»
 Πάω να ηρεμήσει το ανύπαρκτο μυαλό μου από «κουρέματα», χαράτσια, φοροκαταιγίδες, ψεκασμούς, εμετικούς τρομολάγνους δημοσιογράφους κλπ… Πάω να πάρω και λίγο καθαρό αέρα γιατί πολύ χημικό πλέον στην Αθήνα έχουμε φάει και δεν μας κάνει καλό… Άσε που θα ξεκουράσω και το βασανισμένο κορμί μου…  (είπαμε, ενίοτε λέμε και καμία μαλακία)
Εντάξει, οκ, σταματάω τις δικαιολογίες η πραγματικότητα είναι ότι πάω να πιω τσίπουρο!!!  Πολύ τσίπουρο!! Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα είναι απλός τυπικές δικαιολογίες!
Ο τόπος του «εγκλήματος» θα είναι η Δομνίστα Ευρυτανίας. (http://www.domnista.gr/) και η ετήσια Γιορτή Τσίπουρου (http://www.domnista.gr/?p=862)! Όσοι δεν έχετε βρεθεί ποτέ πραγματικά αξίζει τον κόπο!  Ή καλύτερα πραγματικά αξίζει το τσίπουρο!
Πάω να συνεχίσω την Επανάστασή μου πίνοντας, μπας και εμπνευστώ! Από το ίδιο χωριό – Δομνίστα Ευρυτανίας – κάποτε ξεκίνησε τον αγώνα του ο Άρης Βελουχιώτης. Ίσως την δω αλλιώς… ποιος ξέρει? Κάτι θα ήξερε αυτός, άμα είχε πιεί και κανένα «τσιπράκι»…
 Άσε που πιστεύω ότι θα μου δοθεί και η ευκαιρία! Πηγές μου λένε ότι θα παραστεί και μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου – λέμε τώρα γιατί πλέον Γερμανικό είναι! Ελπίζω να με συναντήσει θα χαρεί πάρα πολύ! Θα πέσει «γέλιο»
Θα το πω το δικό μου «ΟΧΙ» , άλλα μάλλον θα είναι «...όχι άλλο τσίπουρο!!»

3 σχόλια:

  1. Chilly, τόσο τσίπουρο που θα κατεβάσεις δεν νομίζω να καταφέρεις να κάνεις επανάσταση στο βουνό.... αλλά και να τα κατάφερνες εσύ, δεν νομίζω να ήταν κανένας άλλος σε θέση να καταλάβει... (απ'το τσίπουρο εννοώ, μην παρεξηγηθώ κιόλας! ), αλλά και κάτι να καταλάβαιναν, δεν θα το θυμόντουσαν την επόμενη ημέρα! Οπότε, απόλαυσέ το καλύτερα.... το πολύ- πολύ ρίξε κανά μπινελίκι σε κανέναν βουλευτή που θα σκάσει μύτη.... (όπως τόσο διαχρονικά έχει περιγράψει σε τραγούδι του ο Β. Παπακωνσταντίνου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν!
    Γεία και Χαρα Σας Βρε Πατριώτες http://www.youtube.com/watch?v=o4EKdOUy2E4

    Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και δε λες τιποτα κουφαλα τσιλυ.. αιντε υγεια για αρχη και βλεπουμε για τα υπολοιπα. εχουμε ψωμί ακομα,
    ΣΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή