Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Κυρία, Κυρία τι θα φάμε?... Παπάρια!

Ότι είχαμε κατοχική κυβέρνηση το ξέραμε και το φωνάζαμε, άλλα ποτέ δεν νομίζω κανείς να πίστευε ότι θα βιώναμε ξανά συνθήκες που μας περιέγραφαν οι παππούδες μας.  Το ξεφτιλίκι της σημερινής (α) κυβέρνησης του ΓΑΠ συνεχίζεται, και τελειωμό δεν έχει! Σήμερα εν έτη 2011 τα παιδιά μας λιποθυμούν από την ΠΕΙΝΑ!
Χθες από τον Α΄ Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έγινε η συγκλονιστική όσο και ανησυχητική καταγγελία, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά από τα παιδιά στα σχολεία της Πρωτεύουσας (όχι δεν αναφέρονται στην Καμπούλ!). Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γονείς τους παρουσιάζονται κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας! ΕΛΕΟΣ! Γυρίσαμε στην κατοχή του ’40, που παιδιά πέθαιναν στους δρόμους από την ασιτία!
Να τα ταΐσουμε με κανένα cd θα ήταν μια λύση!? Εεεε τι λέτε κα. Άχρηστη Διαμαντοπούλου? Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί μετά το φιάσκο με τα βιβλία (που παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχουν τυπωθεί / διανεμηθεί) και πάλι τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Γιατί λουφάξατε πάλι? Πάλι θα μας πείτε ότι είναι τελείως ανυπόστατες οι καταγγελίες των «λαϊκιστών»? Πότε θα πάρετε θέση? Την μόνη θέση που θα πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις Αννούλα είναι στο ελικόπτερο!
Γαμώ τα χαράτσια σας, τους φόρους σας, το κούρεμα σας και γενικότερα το σόι σας όλο. Καραγκιόζηδες, τιποτένια ανθρωπάκια του ΜΠΑΤΣΟΚ, που δεν έχετε κανένα όριο! Σκοτώνετε όχι μόνο την κοινωνία (όπως την ξέραμε ως σήμερα) άλλα υποβάλλεται σε βασανιστήρια τα παιδιά και τα αναγκάζετε εμμέσως να λιμοκτονήσουν!
Αυτή είναι η Ευρώπη, και Ευρωπαϊκή σας οικογένεια? Να πάτε στον διάολο, μούλοι! Δεν θέλω να ανήκω σ’ αυτή την οικογένεια που σκοτώνει τα παιδιά της. Ρημάζει όλοι την κοινωνία και δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ αθώων και «ενόχων»! Που αφήνει απροστάτευτα τα πιο αδύναμα και αθώα μέλη της! Βγάλτε με έξω από την Ευρώπη σας! Τώρα!
Χρόνια τώρα κάποιοι φωνάζουν για αλληλεγγύη. Αυτές οι φωνές όσο συνεχίζονται αυτά τα καταδυναστευτικά μέτρα αυξάνονται και εντείνονται! Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν  ομάδες από γονείς και εκπαιδευτικούς στα σχολεία  που θα αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα. Δεν θα πρέπει να ξαναδούμε τέτοια έκθεση. Έκθεση που θα μιλάει για προβλήματα επιβίωσης των νεαρών αθώων συμπολιτών μας!  Είναι ΑΙΣΧΟΣ!

Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολύγωνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να ενισχύσουμε και να παρευρεθούμε, γιατί αύριο θα είναι τα παιδιά στην Ν. Ιωνία και μεθαύριο τα παιδιά στο Ρέντη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου