Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ό,τι Να ‘Ναι

Εντάξει εγώ γύρισα από τα βουνά, άλλα τι να δω? Χαμός!! Ο ΓΑΠ παίζει με το καινούργιο application στο ipad του, «Πώς να καταστρέψεις το Σύστημα» και αποφασίζει να προκηρύξει δημοψήφισμα! Παλιό το κόλπο το έπραξαν και οι λοιποί ομοϊδεάτες του οι χουντικοί του Γ. Παπαδόπουλου! Πάντα (και τότε και σήμερα )με τις ευλογίες και εντολές των Αμερικάνων! Τυχαίο που από χθες συνεχώς κερδίζει το δολάριο έναντι του ευρώ από τις μαλακίες του Γιωργάκη! Δεν νομίζω! Ο πίθηκος ΓΑΠ ακολουθεί πάντα πιστά τις εντολές που του δίνουν τα αφεντικά του!...
 Η πρωθυπουργός μας (!!)Μέρκελ και η τσουτσού Σαρκοζί μας έβαλαν όρους λέει για το δημοψήφισμα! Ρε πάμε καλά ποιοι είναι αυτοί που μας λένε και τι να κάνουμε? Η μια είναι γνήσια απόγονος του Χιτλερ, Γερμανίδα και ο άλλος ένας κοντοπούτανος βρωμιάρης Γάλλος! Από πότε έχουν λόγο στα εσωτερικά της χώρας? Μα τόσο ξεπουληθήκαμε ρε?! Έλεος! Θέτουν το «δίλημμα» να μείνουμε ή να αποχωρήσουμε από το ευρώ! Καλά ότι να ’ναι! Και σήμερα έσφιξαν οι κώλοι στην Αθήνα και άρχισαν τα πατριωτικά! «…ότι η ένταξη στην Ευρωπαϊκή οικογένεια είναι απόκτημα του ελληνικού λαού…» και άλλες τέτοιες πατριωτικές κορώνες! Χεστήκαμε για την ΕΕ και της οικογένεια της! Συγνώμη λάθος, σε λίγο από την πείνα και την λιτότητα οι Έλληνες ούτε να χέσουν δεν θα μπορούν, γιατί πολύ απλά δεν θα έχουν να φάνε πια τίποτα!
Καλός και ο Μπένυ, έστειλε πρώτα την (πίσω) κολλητή του Μιλένα Αποστολάκη να αρχίσει τον πόλεμο και να ανεξαρτητοποιηθεί! Και όταν φάνε τον ΓΑΠ, μην ανησυχείς Μιλένα, πάλι θα σε Πάρει!! Στο μεταξύ εσύ ξεκίνα το κύμα φυγής! Άκουσον άκουσον να μιλάει και η Μιλένα για ήθος! Ας κάνει κάποιος ένα google search για να μάθει για την συγκεκριμένη!
Μπένυ κόψε τα παιχνίδια σου! Το έκαψες το ΠΑΣΟΚ και εσύ με τις επιλογές σου (ευχαριστώ δεν θυμάμαι εάν σου είπα?)! Αύριο, να σου το δίνανε, από μαγαζί γωνία που ήταν, τώρα έγινε τρύπα στην μέση του πουθενά και μάλιστα υπερχρεωμένο!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΓΑΠ έκανε κορυφαία μαλακία ή όχι? Ο τύπος έκανε αυτό που κανείς αντιεξουσιαστής/ κομουνιστής / εχθρός του συστήματος δεν έχει καταφέρει ποτέ! Κατάφερε σε λιγότερο από 18 μήνες διακυβέρνησης (λέμε τώρα..) να φέρει στα πρόθυρα καταστροφής τον καπιταλισμό και την Ευρώπη! Γιωργάκη δεν σου το είχα όταν μας έλεγες «… και εγώ είμαι αντιεξουσιαστής!!...»
Βεβαία σήμερα σε έχουν πάρει με τις πέτρες οι δικοί σου και όχι μόνο!!!
Σήμερα αγαπημένε μου (είπαμε λέμε και καμία μαλακία να ευθυμήσουμε!!) φεύγεις! Το πιθανότερο για την Φλόριντα, για να παίζεις γκολφ με τα λεφτάκια του έλληνα!
 Ήθελα πριν φύγεις όμως, να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι. Πιστεύοντας ότι ο έλληνας θα ξυπνήσει επιτέλους από τον λήθαργο που του έχετε επιβάλει και θα θυμηθεί άλλες εποχές, που απαιτήθηκαν πιο σκληροί αγώνες! Και σαφώς για να μας θυμάσαι και να θυμάσαι να μην επιστρέψεις ever!!  Πιο συγκεκριμένα τους παρακάτω στίχους «.. όταν γυρίσω θα τους γαμήσω, και εάν αργήσω δώσ’ τους αυτό, τα αρχίδια μου τα δυο..»
Υ.Γ. οι τελευταίοι που εγκαταλείπουν το πλοίο, δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους! Και πάλι δεν θα έχετε που να κρυφτείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου