Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Φωνή Λαού!


Θα ήθελα να αποφύγω φράσεις κλισέ, άλλα όντως η χθεσινή πανελλαδική απεργία και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ήταν Μεγαλειώδης και Επιτυχής!
Το αδιαχώρητο επικρατούσε στην Πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους. Από την Πανεπιστήμιου, Σταδίου , και έως την πλατεία της Ομόνοιας οι δρόμοι είχαν γεμίσει! Υπήρχε εκπροσώπηση από όλες τις ηλικίες, και όλες τις κοινωνικές ομάδες ! Ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν τόσο μεγάλος, που επί ώρες, είχαν κολλήσει στην Πανεπιστημίου χωρίς να μπορούν να πλησιάσουν την Βουλή.
Προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση όταν άλλες ομάδες που ακολουθούσαν την πορεία άρχισαν να διαπληκτίζονται με διαδηλωτές άλλων συνδικάτων, ότι τάχα μου τους παρεμπόδιζαν στην πορεία τους – αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το Μεγαλείο του Έλληνα! Κύριοι, Συνάδελφοι και Σύντροφοι (ή όπως αλλιώς θέλετε να αποκαλείστε) η πορεία είναι όλων και ο σκοπός κοινός! Ξεπεράστε το Εγώ σας και τον ατομικισμό σας!!
Το μέγεθος τους πλήθους ανάγκασε μέχρι και το κρατικό κανάλι MEGA και τους τηλεδημοσιογράφους του, να παραδεχτούν ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της μεταπολίτευσης εάν όχι η Μεγαλύτερη! Έφτασε η Όλγα Τρέμη να μιλάει για περίπου 500,000 χιλιάδες διαδηλωτές! Μα που φτάσαμε?
Ο κόσμος χθες και σήμερα, παρά την τρομοκρατία των κρατικών ΜΜΕ και την ταλαιπωρία που υπέστη κατά εντολή της Αστυνομίας, έδωσε και θα δώσει δυναμικά το παρών! Είπε και λέει ΟΧΙ  στα κατοχικά σχέδια ξεπουλήματος της χώρας μας, από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΜΠΑΤΣΟΚ! Δεν τρομοκρατήθηκε από ΜΑΤ, Ασφάλεια και ΜΜΕ! Ειρηνικά, δυναμικά και αποφασιστικά οργανώθηκε με τα διάφορα συνδικάτα, και γέμισε τους δρόμους!
Οι πορείες χθες ήταν ειρηνικές και ειλικρινά δεν άνοιξε μύτη! Υπήρχαν τα μεμονωμένα επεισόδια άλλα δεν θα ασχοληθούμε σε αυτό το σημείο με τα «μαύρα παιδιά» που και χθες έκαναν πάρτι. Τα περιστατικά αυτά ήταν μεμονωμένα και εκτός του κυρίου όγκου των διαδηλώσεων!
Ο κόσμος πρέπει και σήμερα να κατέβει στον κέντρο της Αθήνας και να ενισχύσει της συγκεντρώσεις – και αυτοί που δεν απεργούν φύγετε όσο πιο νωρίς από το γραφείο και κατεβείτε! Πρέπει να γίνει η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά την μεταπολίτευση! Τουλάχιστον οι καρεκλολάγνοι βολεμένοι βουλευτές να αναλογιστούν το πολιτικό κόστος σε περίπτωση ψήφισης του νέου πολυνομοσχεδίου! Οι Αστοί Τρομάξανε και εάν όχι ακόμη σήμερα θα πρέπει!
 Υπενθυμίζω ότι οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, Ευαγγελισμός και Σύνταγμα θα παραμείνουν κλειστοί για τις 19 -20 Οκτωβρίου! Οι υπεύθυνοι του ΜΕΤΡΟ φρόντιζαν να ενημερώνουν τον κόσμο ότι   «..οι σταθμοί του Ευαγγελισμού και του Συντάγματος μετά από εντολή της Αστυνομίας! θα παραμείνουν κλειστοί» κάτι μας θύμισε αυτό από Χούντα, κάτι μετά από εντολή της Χωροφυλακής
Όσο για τους κυρίους «Υπεύθυνους» του ΜΕΤΡΟ, δεν έχω λόγια! Το καλοκαίρι μαζί φάγαμε το κυνηγητό και τα χημικά και τώρα μας ξεπουλήσατε! Εμείς σας σταθήκαμε – και ομολογώ ότι και εσείς έως πρότινος! Τι φοβηθήκατε τα μπατσάκια, δεν νομίζω?! Ανοίχτε έστω και σήμερα τους σταθμούς και εξυπηρετείστε τον κόσμο! Κατεβαίνουν και για εσάς στην Απεργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου