Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ξέρεις κανένα καλό δικηγόρο?

Κοίτα να δεις φίλε μου που τελικά ο τροχός γυρίζει…!
Ομαδική μήνυση κατά του Δημοσίου θα κάνουν οι μπάτσοι και συγκεκριμένα τα ΜΑΤ! (διαβάστε ενδεικτικά http://news247.gr/ellada/eidiseis/ta_mat_mhnuoyn_to_dhmosio.1415878.html)
Οι ΜΑΤάδες θα κάνουν μήνυση και στους ανωτέρους τους γιατί θα ισχυριστούν ότι λόγω εσφαλμένων εντολών τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας…! Δηλαδή εκεί που οι κουκουλοφόροι ΜΑΤάδες έπαιζαν κυνηγητό με τους κολλητούς τους ασφαλίτες, σκόνταψαν  πάνω στο κουφάρι άτυχης συνταξιούχου που είχε πέσει λιπόθυμη από τα χημικά τους! Με αποτέλεσμα να πέσουν και να χτυπήσουν το γόνατο τους ή το πόδι τους πάνω στην «ύποπτη» γριά πάντα κατά λάθος!
Απόδειξη των συχνών τραυματισμών των κατά άλλα «συμπαθέστατων δίποδων» είναι οι εικόνες που όλοι έχουμε δει … το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε! Που είναι οι τραυματισμένοι ΜΑΤατζήδες και σε ποιο σημείο ακριβώς έχουν τραυματιστεί, γιατί το τράβηγμα στην ωμοπλάτη την ώρα που κρύος βάραγες κάποιο 15 χρόνο (μπορεί και τον ίδιο σου το γιό) δεν είναι τραυματισμός! Τραυματισμός λόγω εσφαλμένων εντολών επίσης δεν θεωρείται, η αποκόλληση δαχτύλου ενώ ετοιμαζόσουν να πετάξεις χειροβομβίδα κρότου λάμψης σε «ενοχλητικούς» διαδηλωτές, είναι απλά μαλακιά σου!
Εάν υπάρχουν τραυματισμοί ΜΑΤάδων γιατί δεν τους πιστοποιούν με φωτογραφικό υλικό? Μήπως δεν υπάρχουν…?
Τραυματισμός και μάλιστα αναπηρία είναι του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου που έχασε την ακοή του από την χειροβομβίδα κρότου λάμψης που του πετάξατε. Τραυματισμός είναι της Τατιάνας Μπόλαρη που δείρατε μια γυναίκα -άνανδροι. Τραυματισμός είναι του φοιτητή Δήμου που ξυλοφορτώσατε! Τραυματισμός είναι του Μανώλη Γλέζου, που ρε ανιστόρητε γελοίε ΜΑΤα ψέκασες τον παππού σου! Σαφώς οι ΤΡΑΥΑΜΑΤΙΣΜΟΙ  των πολιτών δεν σταματάνε εδώ! Αδιάψευστά στοιχεία αποτελούν τα φωτογραφικά υλικά που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί.
Φιλέ ΜΑΤατζή μαζέψου! Άμα πας εσύ στην δικαιοσύνη και άμα η δικαιοσύνη επιτέλους αποφασίσει να κάνει το ιερό έργο και καθήκον της (τα έχουμε ξανά πει άλλωστε http://automolisi.blogspot.com/2011/07/blog-post_26.html )τότε κινδυνεύεις! Κινδυνεύεις να σε πάνε μέσα με σωρεία κακουργημάτων! Κατά κανόνα παραβιάζεις όλους τους νόμους, και εάν φταίνε οι ανώτεροι σου για αυτό, πρόβλημα σου! Εσύ τους ακολουθείς σαν δούλος, και μάλιστα με υπέρμετρο ζήλο! 
Ξέρω ότι σου το έχουν σβήσει από την μνήμη σου, άλλα ήσουν και εσύ κάποτε ελεύθερος άνθρωπος. Εάν θες ξαναγίνε!
Άλλαξε πρώτα ύφος και νοοτροπία και μετά το συζητάμε ξανά, πολυπαθέστατε, τραυματισμένε, κακόμοιρε ΜΑΤατζή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου