Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Mummy Daddy.. Εξομολόγηση Ενός Νέου


Μετά τον γιο της Αγγελοπούλου, και το άρθρου στην Sunday Press (νομίζω) ήρθε και η σειρά άλλου ενός αδικημένου νέου να μας πει τον πόνο του. Αυτή την φορά δεν είναι άλλος από τον γιο του Γιωργάκη, ναι του ΓΑΠ! Ο Αντρίκος Παπανδρέου αποφάσισε να μιλήσει και να λύσει την σιωπή του!

Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζω αποσπάσματα από την συνέντευξη, όπως αυτή “δημοσιεύτηκε” στα ΜΜΕ. Η συνέντευξη δόθηκε στο Βήμα της Κυριακής (τυχαίο; -δεν νομίζω)


Πήραν λοιπόν τον λόγο τα “μικρά” και αδικημένα αυτής της ζωής να πούνε και αυτά τον πόνο τους. Μπας και τους καταλάβουμε και εμείς... Γιατί φίλε μου το λες αυτό, έτσι ειρωνικά? Ξέρεις τι περνάνε, εεε? Ξέρεις τι πόνο περνάει ο πλούσιος και άμοιρος νέος, που έχει ακριβύνει η βενζίνη για την Porsche του, που το κόστος στο μπουκάλι στο Villa έχει ανέβει, και η γκόμενα του αναγκάζεται να κατέβει για ψώνια στο Κολωνάκι αντί για την Κηφισιά που έχουν κλείσει όλα τα μαγαζιά! Συμπονεί και συμπάσχει με τον απλό λαό! Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά ανησυχεί και για τον πατερούλη του τον ΓΑΠ! Ανησυχεί που άσπρισαν τα μαλλάκια του (δεν θυμάμαι να είχε ποτέ και πολλά!). Βεβαία ο νεαρός Παπανδρέου, δεν κοιτάει ότι εμείς πλέον δεν έχουμε καθόλου μαλλιά από το τράβηγμα με την κάθε “φαεινή ιδέα” που έχει ο μπαμπάκας του!

Τέλοσπαντων, επειδή εγώ είμαι καλός άνθρωπος (το έχουμε ξαναπεί) έψαξα και έμαθα. Για την ακρίβεια αποκρυπτογράφησα τι ήθελε να πει αυτός ο επαναστατημένος νέος που μας ενημερώνει ότι κατεβαίνει σε πορείες και στους Αγανακτισμένους! Ο νέος λοιπόν ήθελε να κάνει μια εξομολόγηση στον daddy και στην mummy του. Ήθελε να κάνει την επανάσταση του και να “βγει από την ντουλάπα”! Μετά τον μπαμπάκο του που δήλωνε αντιεξουσιαστής τι άλλο να κάνει το παιδί. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Το τραγουδάκι που ακολουθεί είναι εξαιρετικά αφιερωμένο από τον υιό Παπανδρέου, τον Αντρίκο, στον πατέρα του στον ιό ΓΑΠ! Τα ηρεμιστικά, είτε υπογλώσσια, είτε υπόθετα τα κερνάει ο Ελληνικός λαός!




Σχετικά με τον ΓΑΠ, πάντως εγώ απορώ πως κατάφερε και έκανε και παιδί, αυτός ούτε τα κορδόνια του δεν είναι ικανός να δέσει! Άσε για ποδήλατο... ούτε λόγος!

Υ.Γ. Αντρίκο άφησες να εννοηθεί ότι δεν θα ασχοληθείς με την πολιτική, επειδή αυτή απαιτεί πολλές θυσίες. ΟΚ, άλλα πρόσεχε τι λες και τι εκφράζεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Θυμήσου τι έλεγε ο πατέρας σου για την αποποινικοποίηση....?! 

1 σχόλιο:

  1. Εδώ πρόκειται για συνέντευξη - αποκάλυψη! Τώρα ναι, έμαθα όλα αυτά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια για το Γιωργάκη και για το πώς μεγαλώνει το γιο του, που όοοοχι, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομα του πατέρα του ως βίσμα για να ανελιχθεί.... και φυσικά, ήταν και πολύ δύσκολο να κάνει κανείς το συνειρμό... "Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου"...τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει..? Τελοσπάντων, δεν φταίει το παιδί για τον πατέρα του αλλά μη μας λέει ότι αγχώθηκε κιόλας ο μπαμπάς...! Λες και σηκώνει αυτός όλο το άγχος των Ελλήνων! Αυτό που έχει αισθανθεί ο Γιωργάκης, εάν το έχει αισθανθεί, δεν έχει καμία σχέση με το αληθινό άγχος και την αγωνία του Έλληνα, τον πόνο, την απελπισία και την αγανάκτισή του... που το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει προλάβει να κοιταχτεί στον καθρέφτη να δει ότι και τα δικά του μαλλιά έχουν ασπρίσει προ πολλού... είναι μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί. Κι αν αγχώθηκε ο μπαμπάς σου Αντρίκο, κι αν ασπρίσαν τα λίγα μαλλάκια του, γιατί δεν πάει να ασχοληθεί με τρίχες να χαλαρώσει λίγο κι επιμένει να μας βασανίζει όλους?? ΄Αλλωστε, αν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των εγκλημάτων που έχει διαπράξει ο ίδιος, η Κυβέρνησή του και οι προκάτοχοί τους δεν θα είχε απλά "λίγο άγχος" θα έπρεπε να είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό από την πολιτική ζητώντας συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, στην καταστροφή του οποίου αναμφισβήτητα βοήθησε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή