Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Συγνώμη, μια ερώτηση παρακαλώ!?

Έχω (-ουμε) χαζέψει! Δεν ξέρω (-ούμε) τι μας γίνεται πλέον! Κυκλοφορούμε στους δρόμους σαν ζαλισμένα κοτόπουλα και σκουντουφλάμε ο ένας πάνω στον άλλον!... Και για όλα αυτά – όπως και για πάρα πολλά άλλα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την χουντική κυβέρνηση του ΓΑΠ ή μήπως είναι του Βενιζέλου? Ειλικρινά πλέον δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να μας πει με ακρίβεια!  Τα ερωτήματα πλέον δεκάδες, και χωρίς ούτε ένα από αυτά να μπορεί να απαντηθεί! Ούτε ένα σου λέω!
Τι θα γίνει με το δημόσιο τομέα? Θα μειωθεί? Ή όχι? Μάθαμε τελικά τι συμπεριλαμβάνει αυτός ο περιβόητος ευρύτερος δημόσιος τομέας? Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω ιδέα! Και πως αφού θέλουμε να μειωθεί όλο και κάποια καινούργια ΔΕΚΟ ξεφυτρώνει?
Με τους δημόσιους υπάλληλους τι θα γίνει τελικά? Θα μειωθούν και άλλο οι μισθοί τους, θα απολυθούν? Ξεπεράσαμε τα ταμπού περί απόλυσης στον δημόσιο τομέα? Είμαστε πλέον απελευθερωμένα άτομα? Το ενιαίο μισθολόγιο θα ισχύσει και για ποιους? Δηλαδή θα κοπούν επιδόματα και από τα πρωτοξάδελφα τους? Αποκλείεται!  Και οι καινούργιες προσλήψεις που και σήμερα ανακοίνωσε η βασίλισσα των DVD –όχι ρε η Τζούλια η άλλη η Διαμαντοπούλου! Αυτές οι προσλήψεις από άλλο κράτος θα γίνουν? Μάλλον..
Με τα κάθε λογής χαράτσια? Θα τα πληρώσουμε? Πρέπει? Και εάν δεν έχω? Τι θα γίνει, ούτε ρεύμα δεν θα μου παρέχετε! Εσείς που μιλάγατε και παραμυθιάζατε τον κόσμο για το κοινωνικό και αλληλέγγυο σας κράτος! Ξέχασα ότι στο μπουντρούμι που θα με πετάξετε, στο κελί μου θα έχει έστω μια λάμπα (και όχι οικολογική, να χαρεί και ΓΑΠ!)!  άλλα όταν γίνουμε πολλοί στα κελιά, τότε τι θα μας κάνετε? Θα μπορείτε να μας ελέγξετε τότε? Νομίζεις?
Βρίσκομαι σε πλήρη σύγχυση, τελικά θα χρεοκοπήσουμε? Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι ασφαλής? Τα τανκς είναι σε ετοιμότητα? Και τι ώρα θα βγουν – μην χάσουμε αυτό το θέαμα! Γενικότερα τι θα γίνει θα πληρωθούμε?  Συντάξεις θα δοθούν? Την 6η δόση θα την πάρετε? Άλλα μην ανησυχείτε εάν δεν πάρετε την δόση μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πάρετε τους όρχεις μου (είδατε πολιτισμό που έχω!)
Και ποιόν να ακούσεις για ενημερωθείς τα ΜΜΕ? Αυτά νομίζουν ότι απευθύνονται σε καθυστερημένους! Δεν έχουν καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν? Εάν θέλουν να βεβαιωθούν ας στείλουν τον predator-pretender Πρεντέρη, μια βόλτα από το κέντρο των Αθηνών! Ε ρε γλέντια να δεις εκεί φίλε μου!
Μήπως να πάρω καμία εφημερίδα? Ένας φίλος κάποτε γυρνώντας από το περίπτερο την Κυριακή μου είπε «πήρα μια εφημερίδα για να ακούσω, και μια φυλλάδα για να διαβάσω»!  Όλες ασχολούνται μόνο με ποιο cd να βάλουν στο κυριακάτικο φύλλο! Ας βάλουν το αναγνωστικό της Ε’ δημοτικού! Γιατί με την πραγματική, αληθινή δημοσιογραφία είναι μαλωμένοι!
Σημαντικό επίσης να μας πει τι κάνει, που είναι η αντιπολίτευση? Υπάρχει? Γιατί στην ΔΕΘ – δεν είχε τίποτα άλλο η τηλεόραση και είδα τον Σαμαράνόμιζα ότι μίλαγε ο Κάστρο!  Και γιατί ο οποιοσδήποτε να πιστέψει αυτούς? Τα ίδια δεν έλεγε και ο ΓΑΠ για την ανάπτυξη για μείωση του ΦΠΑ και της φάπας! Συν το ιστορικό πλέον ψέμα, «Λεφτά υπάρχουν»!  Ο νεοέλληνας δυστυχώς δεν αλλάζει και αυτό το γνωρίζουν καλά και γνωρίζουν πως για άλλη μια φορά να εκμεταλλευτούν την δυστυχία του κοσμάκη, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια!
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι σκλάβοι που θα καταλήξουμε ή μάλλον πότε θα καταλήξουμε? Βέβαια όταν καταλήξω, και επειδή είμαι οπαδός του ΓΑΠ και του Λοβέρδου, θα γίνω δωρητής οργάνων, και ξέρετε ποιο όργανο θα δωρίσω στο ΜΠΑΤΣΟΚ εεε?? Το πιάσατε το υπονοούμενο!
Μας έχετε αρρωστήσει, όλοι εσείς της κυβέρνησης, μαζί με τους αυλικούς σας, μας έχετε βγάλει τον καρκίνο! Δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Η μια μαλακία διαδέχεται την άλλη και η μια αποτυχία την επόμενη! Κάθε φορά που ακούω ότι ο Βενιζέλος έχει τηλεδιάσκεψη ξέρω ότι θα βγει και θα πει παπαριά! Δεν πάει να φάει κάτι καλύτερα ο μόσχαρος! Έλεος !  
Και μια άλλη καίρια ερώτηση το παιδάκι, έλα μωρέ εκείνο το χαζό, που πέφτει συνέχεια με το ποδήλατο… ααα γεια σου! Ο Γιωργάκης, που είναι εκείνος ο αντιεξουσιαστής, ο ονειροπόλος που θέλει να μείνει στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που έσωσε την Ελλάδα? Η ιστορία θα τον φτύσει σαν τον χειρότερο προδότη της νεότερης Ελλάδας! Στην αρχαία Ελλάδα έχουμε τον Εφιάλτη και στην νεότερη τον Γιωργάκη! Που είναι? Μήπως γυαλίζει το ελικόπτερο? Πείτε δεν χρειάζεται γιατί γαμιώντας θα φύγει και όχι με ελικόπτερο!
Υ.Γ. Πότε θα γίνει η αποποινικοποίηση μπας και την πιούμε και ξεχαστούμε! Ή μπας και την πιει ο Γιωργάκης και στην ζάλη του πάνω κάνει και τίποτα σωστό, να εξαφανιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου